teacherLabel

Sarina Verbeek

4 / 5
Docente Sarina Verbeek heeft haar eigen praktijk “Sexolutions” in Zonhoven en geeft ook online therapie. Daarnaast schrijft ze voor magazines ook columns en artikels over alles wat met relaties, seks en liefde te maken heeft. Iedereen kan bij haar terecht voor relatietherapie en sekscounseling en dit zowel voor koppels als individueel. Ook begeleidt en coacht zij singles.

“Mensen helpen zit in mijn ‘natuur’. Doorheen mijn professionele carrière heb ik altijd getracht om via de uitoefening van mijn job voor de mensen iets te betekenen en hen waar mogelijk te helpen. Altijd zal ik trachten om samen met mijn cliënten een oplossingsgerichte weg uit te stippelen om zo ‘hun doel’ te bereiken.”
readMore

Sarina Verbeek givesCourses

Hasselt

nextStartingDate 13/09/2021

Genk

nextStartingDate 06/10/2021

Hasselt

nextStartingDate 08/11/2021

startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Kindercoach13/09/202113/12/202118:3021:30Hasselt
Kindercoach06/10/202112/01/202218:3021:30Genk
Kindercoach08/11/202107/02/202209:0012:00Hasselt

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.