teacherLabel

Anne Marie Van Bilsen

4.3/5

Anne Marie van Bilsen is sinds april 2003 holistisch kindertherapeut en oprichter van Praktijk de Regenboog. Anne Marie van Bilsen is bovendien lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV) en daarmee gehouden aan de VIV-praktijkcode en ethische code.  Vanuit haar praktijk begeleidt zij kinderen en ouders op hun pad naar een evenwichtig leven.
“Dagelijks  ontmoet ik in mijn praktijk kinderen en ouders met de meest uiteenlopende klachten. Keer op keer word ik uitgedaagd om mee te denken met een nieuw gezin”, glundert ze. 
 
Al deze kennis en ervaring als gezins- en kindercoach geeft ze maar wat graag door aan onze studenten.
 
De interesse in deze materie en de holistisch benadering komt voort vanuit haar eigen ervaringen. Zij heeft met een van haar zonen ondervonden dat het medische circuit alleen,  geen oplossing bood voor zijn toenmalige problemen. Op zoek naar een antwoord op haar vragen verdiepte zij zich in het onderwerp ‘gevoelige kinderen’. De resultaten van die zoektocht beschreef zij in het boek: “Gevoelige kinderen, wat kun je voor ze doen”. Het “traject” wat ouders lopen veranderd. Kinderen reageren sterk op hun ouders en als je als ouders stappen maakt, beweegt je kind met je mee. Door met de kinderen en de ouders te werken, door middel van coaching, cursussen en workshops, creëert Anne Marie een blijvende verandering en geeft zij je handvatten en kennis dat effect heeft op het hele gezin.
 
De missie van Anne Marie en haar  Praktijk de Regenboog is om ouders ervan bewust te maken dat je altijd iets kunt betekenen voor je kind. Praktijk de Regenboog is gespecialiseerd in therapie, scheidingsbegeleiding, coaching, cursussen en workshops op een holistische basis.

teacherGivesCourse Kindercoach.

Anne Marie Van Bilsen givesCourses

undefined

Kindercoach

Schrijf je in voor de cursus Kindercoach en word veelzijdig Kindertherapeut.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0