teacherLabel

Sandrine Lambert

4.2/5

“Al bijna 20 jaar schrijf ik kinderboeken. Dikwijls voorzie ik ze zelf ook van toepasselijke illustraties en mooie tekeningen.”, vertelt Sandrine Lambert trots. Sandrine’s liefde voor kinderboeken komt niet zomaar uit de lucht gevallen. Ze gaf namelijk een aantal jaren les in het kleuteronderwijs. Die beroepservaring bleek een interessante inspiratiebron.

Het lesgeven is Sandrine nooit verleerd. Aan onze school doceert ze de opleidingen Gedichten Schrijven, Kinderverhalen Schrijven en Aquarellen. Ze geniet ervan om haar artistieke vaardigheden aan enthousiaste studenten door te geven. Kortom, Sandrine is dé geknipte persoon om jou de creatieve kneepjes van het vak aan te leren.

Sandrine Lambert givesCourses

Sprookjes & Fabels Schrijven

Door online begeleiding van je persoonlijke docent, slaag je binnen mum van tijd!

Kinderverhalen Schrijven

Volg de opleiding Kinderverhalen schrijven en word een krak in je vak als Auteur.