6 vragen om jouw ideale studiemethode te bepalen

Vul je graag testjes in om te weten te komen welk seizoen bij je past of wat jouw spirit animal is? Dan ga je dit testje ook met plezier invullen. Met behulp van 6 vragen kom je te weten welke studiemethode voor jou het meest geschikt is!

moreInfo

6 richtlijnen voor een uitstekende video call nettiquette

Ben je het gewend om een vergadering in een echte ruimte bij te wonen en niet zo zeer online? Dan wordt het tijd om mee te gaan met de technologie en je bij te scholen over de do's en don'ts in een virtuele vergadering. Lees hier onze 6 tips!

moreInfo

Schrijf met jouw talent een succesverhaal

Als schrijver ben je niet beperkt tot het schrijven van boeken. Ook in het bedrijfsleven kan je als schrijver aan de slag. Wil jij een loopbaan uitbouwen met je schrijftalent? Ontdek dan in deze blog waar je allemaal terecht kan!

moreInfo

Hoe richt je jouw persoonlijke werkruimte best in?

Een eigen kantoor of studieruimte in huis is geen overbodige luxe. We spenderen steeds meer tijd binnen. Een vaste plek om te werken, gescheiden van waar je tot rust komt is essentieel. Wij geven in dit blogbericht enkele tips om je eigen werkplekje in te richten, zodat jij comfortabel en productief aan de slag kunt!

moreInfo

Lockdown: de impact op onze mentale gezondheid - Opiniestuk door psycholoog Hans Bloemen

In dit opiniestuk sta ik stil bij de gevolgen van de huidige toestand op onze maatschappij, relaties en mentale gezondheid. Dit, vanuit mijn achtergrond als klinisch psycholoog maar ook als partner, familielid en collega.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0