Voor de toekomst

Kinderen zijn de toekomst, en daar ligt dan ook de visie van de Pedagogieschool. Wij proberen onze studenten een prachtige toekomst te bieden, zodat zij later met hun kennis heel wat jongeren kunnen helpen. Daarom streven wij enkel het beste na, wat zich uit in ervaren docenten, up-to-date cursussen en waardevolle diploma's.

Ervaren docenten

Onde docenten zijn ervaren pedagogen en experts binnen hun vakgebied met minstens vijf jaar werkervaring. Zij staan dus met beide voeten in het werkveld en zijn bovendien enorm gedreven en gepassioneerd om hun kennis met jou te delen.

Maak kennis met onze docenten


Up-to-date cursussen

Onze cursussen worden door de docenten zelf opgemaakt en up-to-date gehouden. Zo ben je er zeker van dat je tijdens jouw opleiding de meest recentie theorieën, therapieën en technologieën aangeleerd krijgt. Digitaal of op papier, elke cursus bevat alles wat je weten moet!

Ontdek onze cursussen


Waardevolle diploma's

Een diploma van de Pedagogieschool is een volwaardig diploma Volwassenenonderwijs. Dit situeert zich tussen het middelbaar en hoger onderwijs en is vergelijkbaar met een graduaatsdiploma. Kans op werk gegarandeerd!

Schrijf je nu in


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-