Een hart voor jongeren

De Pedagogieschool behoort tot Centrum voor Avondonderwijs VZW en maakt zo deel uit van de grootste volwassenenonderwijsinstelling van België. Om die erkende titel alle eer aan te doen, streven wij elke dag opnieuw kwaliteit en flexibiliteit na. Zo is de Pedagogieschool tot in de puntjes gespecialiseerd in opvoeding. Met tal van opleidingen proberen wij enkel het beste aan te bieden.

Flexibel

Om ons opleidingsaanbod zo goed mogelijk aan de cursist aan te passen, hanteert de Pedagogieschool maar liefst drie verschillende onderwijsmethoden: groepslessen, virtual classes en thuisstudies.

Ook de startdata zet je gemakkelijk naar je eigen hand. Mensen die graag met kinderen bezig zijn, hebben immers niet elke avond tijd voor een opleiding. Bepaal daarom zelf je startdata.


Kwalitatief

De Pedagogieschool is een erkende onderwijsinstelling, dus wij bieden dan ook kwalitatieve cursussen. Die worden continu bijgewerkt en ondersteund door ons elektronisch leerplatform eCampus.

Het zijn onze ervaren docentendie de cursussen samenstellen. Op basis van hun eigen expertise zet een sterk team van pedagogen zich dagelijks in voor kwalitatief onderwijs.


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-