Jouw opleiding door de ogen van onze studenten

Benieuwd wat je medestudenten van hun opleiding vonden? We hebben hun meningen even voor je opgelijst. Zoals je ziet, zijn er een heleboel beoordelingen om door te bladeren. Handig, want zo krijg je meteen een totaalbeeld van ons cursusaanbod. Heb je een specifieke opleiding op het oog? Dan heb je de mogelijkheid om op cursusnaam of thema te zoeken. Op die manier weet je meteen hoe onze studenten jouw favoriete opleiding ervaren. Veel leesplezier!

Saskia V.

27/01/2023

Zalige lesgeefster en heel veel bijgeleerd!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Kindergrime

Lisa S.

27/12/2022

Tanja is een super docent! De manier waarop zij haar lessen geeft zijn zeer waardevol. Dankzij haar praktische manier van werken heb ik enorm veel ... readMore

Mieke D.z.

27/12/2022

Tanja is een ongelooflijk gedreven docente. Ze geeft met veel dynamiek en vakkennis haar cursus!

Claudia C.

27/12/2022

Ik ben zeer blij dat Tanja haar eigen, authentieke touch gaf aan deze cursus en zeer praktijkgericht te werk ging. Het was een boeiende, intense cu... readMore

Manon C.

10/11/2022

Het was een leerrijke cursus met heel veel nuttige praktijk die we meteen kunnen omzetten!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Babymassage

Noémie V

16/08/2022

Ik heb héél veel kunnen leren van Martine. Door haar enthousiaste aanpak en uitgebreide uitleg begreep iedereen de cursus! Ik ben enorm dankbaar ho... readMore

Sasha R

04/07/2022

Ik ben ongelooflijk blij dat ik deze opleiding gedaan heb. Fantastische lerares en fijne groep cursisten.

Ruth H

01/07/2022

Héél tevreden van de cursus, ik zou iedereen die ervoor openstaat aanraden!

Karen P

14/06/2022

Pluim voor Thalia. Je voelt haar ervaring in de praktijk. Ben er persoonlijk een rijker mens door geworden.