Jouw opleiding door de ogen van onze studenten

Benieuwd wat je medestudenten van hun opleiding vonden? We hebben hun meningen even voor je opgelijst. Zoals je ziet, zijn er een heleboel beoordelingen om door te bladeren. Handig, want zo krijg je meteen een totaalbeeld van ons cursusaanbod. Heb je een specifieke opleiding op het oog? Dan heb je de mogelijkheid om op cursusnaam of thema te zoeken. Op die manier weet je meteen hoe onze studenten jouw favoriete opleiding ervaren. Veel leesplezier!

Sasha R

04/07/2022

Ik ben ongelooflijk blij dat ik deze opleiding gedaan heb. Fantastische lerares en fijne groep cursisten.

Ruth H

01/07/2022

Héél tevreden van de cursus, ik zou iedereen die ervoor openstaat aanraden!

Karen P

14/06/2022

Pluim voor Thalia. Je voelt haar ervaring in de praktijk. Ben er persoonlijk een rijker mens door geworden.

Ellen B

14/06/2022

Dankjewel Nathalie! Het was heel een aangename periode. Ik keek telkens uit naar de volgende les. De cursus was zeer gevarieerd door o.a. filmpjes ... readMore

aboutHomeTestimonials testimonialsVirtual Kindercoach

Isabel M.

07/06/2022

De cursus voldeed aan mijn verwachtingen. Ik kreeg heel wat praktische tips. Op de gemaakte taken kreeg ik een duidelijke feedback. De cursus werd ... readMore

Maja L.

13/05/2022

Mevrouw Simons is een zeer vriendelijke docent. Ik werd goed begeleid doorheen mijn cursus. De cursus vond ik zeer interessant, ik heb dan ook veel... readMore

aboutHomeTestimonials testimonialsHome Kindervoedingsadviseur

Veerle

30/08/2021

Aangename, vriendelijke docent. Bedankt voor de fijne, duidelijke lesdag, het was interessant en goed aangebracht.

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Babymassage

Julie

03/08/2021

In kleine groep kregen we de materie op een aangename manier aangeboden. Er werd voldoende rekening gehouden met de vraag en nood van de studenten.... readMore

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Babymassage

Ellen

19/07/2021

Ik was erg tevreden van de lessen. Ze werkten zeer motiverend om hierin verder te gaan, zeer toekomstgericht.