swcHeading

swcMainP1 swcMainP2 swcMainP3

Babymassage

swcGroupCourse

Gent, Bruxelles / Brussel swcAndOther 3 swcOtherLocations

swcEarliestStartingDate 24/09/2023

Dutch (BE)

Volg de opleiding Babymassage en word een krak in je vak als Babymasseur.

Babymassage

swcHomeCourse

swcOnlineLearningViaEcampus

swcStartWhenever

Dutch (BE)

In de cursus Babymassage kom je alles te weten over de aangepaste massagetechnieken

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
BabymassageSunday24-09-202324-09-2023Brugge10:00 - 17:00subscribe-card
BabymassageWednesday18-10-202318-10-2023Bruxelles / Brussel10:00 - 17:00subscribe-card
BabymassageSaturday21-10-202321-10-2023Antwerpen10:00 - 17:00subscribe-card
BabymassageSunday05-11-202305-11-2023Hasselt10:00 - 17:00subscribe-card
BabymassageSunday26-11-202326-11-2023Gent10:00 - 17:00subscribe-card

swcQuote1 swcQuote2

Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Thomas Verlinden

companyFaqHeader

Algemeen

De Pedagogieschool, onderdeel van het Centrum voor Avondonderwijs VZW, is een van de belangrijkste opleidingsverstrekkers van België op het gebied van pedagogische opleidingen. Deze hands-on cursussen worden gegeven door professionele docenten die allemaal hun strepen hebben verdiend binnen hun vakgebied. Ons doel? Jobgerichtheid. Als je bij ons je diploma behaalt, moet je nadien in het werkveld als werknemer of zelfstandige kunnen starten.

Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en experts met jarenlange ervaring in de praktijk. Zij leren je hun vak op een praktijkgerichte manier en dragen je alle kennis over om snel te starten in de sector. Je bent dus verzekerd van professioneel onderwijs door echte ervaringsdeskundigen.

Opleidingen

Het Centrum voor Avondonderwijs heeft zo'n 3000 startdata per jaar. Onze planning wijzigt elke dag: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Bekijk deze pagina dus regelmatig opnieuw. Een alfabetisch overzicht van al onze cursussen vind je terug op www.centrumvooravondonderwijs.be/alfabetisch-overzicht.

Je volgt meestal één keer in de week les tijdens een ochtend- of avondcursus. Als je bijvoorbeeld kiest voor een cursus van 5 lessen die start op woensdagavond, dan heb je 5 achtereenvolgende woensdagavonden les. Sommige cursussen gaan alleen door in het weekend en kunnen een volledige dag duren.

Naast de planning op onze site staan alle exacte data ook in onze infobrochures of gratis hoofdstukken, die je via mail toegestuurd krijgt, vermeld. Na je inschrijving en de betaling van het cursusgeld krijg je ook een bevestigingsbrief toegestuurd met daarin de data van de lessen.

Inschrijven

Inschrijven gaat gemakkelijk en snel:
  • 1. Ga naar het online inschrijfformulier.
  • 2. Vul je gegevens in en selecteer de opleiding die je wilt volgen.
  • 3. Kies een betaalmethode (overschrijving, iDeal, MasterCard of Visa) en rond de inschrijving af.
Wanneer je betaling bij ons binnen is, krijg je binnen een werkdag een bevestiging van je inschrijving en van je betaling.

Examen & Diploma

Volg je een thuisstudie? Dan plan je zelf een online examen via de eCampus. Dat doe je door in je persoonlijk profiel de opleiding waarvoor je een examen wil afleggen, te selecteren en vervolgens op ‘examen inplannen’ te klikken. Nadat je een examen hebt vastgelegd, wordt jouw examenaanvraag door ons beoordeeld. De status van je aanvraag volg je via de agenda in je eCampus. Het online examen gaat pas door wanneer de status op ‘bevestigd’ staat.

Indien je een groepsles of virtual class volgt, vindt jouw online examen tijdens de laatste les plaats.

Financieel

Je kan een factuur bekomen wanneer je op het moment van inschrijving in het bezit bent van een geldig ondernemingsnummer. Dit wil zeggen dat je al zelfstandige bent op het moment van inschrijving. Wanneer de firma het volledige cursusgeld heeft betaald, wordt er op eenvoudige aanvraag een factuur opgemaakt. Je stuurt dan een mailtje naar info@centrumvooravondonderwijs.be. Je vermeldt daarin je studentennummer, de firmagegevens, je naam en het facturatie-adres. Wij zorgen ervoor dat je binnen drie werkweken de factuur opgestuurd krijgt via de post.

websiteFaqHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0