Pedagogieschool.be TV

Thuisstudie Babymassage

Ook een massage voor de allerkleinsten kan heel doeltreffend en heilzaam zijn. Baby's zijn immers nog in volle ontwikkeling en nemen alle prikkels als stimulans tot zich op. Een massage zorgt er dan ook voor dat er naast deze stimulans ook een band gecreëerd wordt tussen de baby en de persoon die masseert. Ideaal voor nieuwe ouders, of als extra dienstverlening in je praktijk.

videoRelatedCourses

Babymassage, Kinderzorg Basis, Massagetherapeut, Schoonheidsspecialist, Sportmasseur, Stoelmassage

Cursus Kinderpsychologie

Ben je geïnteresseerd in de psychologie van het kind? Werk je in een kinderopvang of crèche en wil je meer inzicht krijgen in de leefwereld van kleine kinderen? Of heb je zelf kinderen? Dan is de opleiding Kinderpsychologie jou op het lijf geschreven!

videoRelatedCourses

Psychologie van het Kind, Praktische Psychologie, Psychologie voor gevorderden, Sportpsychologie

Thuiscursus Kinderpsychologie

Werk je met kinderen en wil je meer leren over kinderpsychologie om een kind beter te begrijpen, te begeleiden en te helpen? Ontdek dan in de cursus hoe het gedrag, de motivatie en het brein van kinderen in elkaar zit, waar je op moet letten en hoe jij de nodige ondersteuning kan bieden.

videoRelatedCourses

Kinderbegeleiding Allround, Kindercoach, Kinderverzorging Allround, Kindervoedingsadviseur, Klinische Psychologie, Praktische Psychologie, Psychologie van het Kind

Opleidingen in Voeding

Ben jij ook zo gepassioneerd in gezonde voeding? Maak er dan je carrière van met de opleidingen Voedingsconsulent, dieetkok, afslankingsconsulent, kindervoeding, herborist, sap- en ontgiftingskuren, en vele andere! Bekijk het aanbod en schrijf je snel in!

videoRelatedCourses

Afslankingsconsulent, Dieetkok, Kindervoedingsadviseur, Kok - Restauranthouder, Natuurvoeding, Orthomoleculaire Voeding, Sportvoedingsadviseur, Voedingsdeskundige Allround

Coachingopleidingen

Schrijf je in voor fenomenale, praktijkgerichte én deskundige coachingopleidingen!
Ga voor Life Coach, Kindercoach, Bedrijfscoach, Sportcoach, Relatiecoach, en zo veel meer! Word specialist en start je boeiende carrière!

videoRelatedCourses

Bedrijfscoach, Immocoach Allround, Kindercoach, Life Coach Basis, Life Coach Gevorderden, Relatiecoach, Sportcoach

Thuiscursus Alternatief Voedingsdeskundige

Wil je gezonder eten en weten wat er in je voeding zit? Wil je je lichaam de nodige energie geven om de dag door te komen en tegelijk gewicht verliezen? Volg dan de opleiding Alternatief Voedingsdeskundige en leer alles over het paleo-dieet, vegetarisme en veganisme, raw food, superfoods en veel meer!

videoRelatedCourses

Alternatief Voedingsdeskundige, Kindervoedingsadviseur, Natuurvoeding, Orthomoleculaire Voeding, Sportvoedingsadviseur, Voedingsdeskundige Allround, Voedingsleer

Thuiscursus Pedagogie

Wil je heel graag met kinderen werken? Dan is een kennis van de pedagogie of opvoedkunde een must! Leer gericht hoe een kind zich ontwikkelt, waar je op moet letten, wat een goede opvoeding inhoudt en hoe jij elk kind kan stimuleren zodat het optimaal kan groeien. Met de opleiding Pedagogie word je in no time een expert!

videoRelatedCourses

Kindercoach, Kindertekeningen Analyseren, Kinderverzorging Allround, Kindervoedingsadviseur, Kinderzorg Basis, EHBO bij kinderen, Pedagogie

Thuiscursus Massagetherapie

Ben je geïnteresseerd om professioneel te leren masseren en doelgericht de gespannen spieren van je klanten los te maken? Wil je letterlijk en figuurlijk alle kneepjes van het vak leren om zelf aan de slag te gaan als Massagetherapeut? Schrijf je dan in voor de opleiding Massagetherapeut en behaal je diploma!

videoRelatedCourses

Babymassage, Massagetherapeut, Mindfulness, Schoonheidsspecialist, Stoelmassage, Yoga Instructeur

Thuiscursus Yoga

Wil je starten als professioneel yogainstructeur, of gewoon meer weten over hoe je zelf yoga kan uitoefenen? Wil je leren hoe je zelf yogasequenties kan samenstellen en de beste yogaposes integreert om een ontspannende of juist intensieve sessie te creëren? Dan is deze opleiding ideaal voor jou!

videoRelatedCourses

Kinderyoga Instructeur, Mindfulness, Personal Coach, Sportcoach, Yoga Instructeur

Cursus Creatieve Therapie

Ontdek hoe je anderen mentale kracht, zelfvertrouwen of expressie kan geven met creatieve activiteiten. Muziek maken, schilderen, boetseren of tekenen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

videoRelatedCourses

Creatieve Therapie, Psychologie van het Kind, Life Coach Basis, Praktische Psychologie

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0